Arla® Cultura opskrifter

Arla® Cultura opskrifter

Opskrifter, der holder maven i balance*

Mulighederne er mange, når du vil kæle for din Arla Cultura®. Inspirationen kan du finde mange steder. I køkkenhaven, i køleskabet eller her. Vi  har samlet vores favoritter til lækker bagværk, topping og måltider på farten – hvilken er din?

*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

Fra haven til maven

En god start på dagen kan komme mange steder fra. Æbler fra haven. Bær, du selv har plukket. Mørk chokolade hakket i små, fine stykker. Den ene dag har du lyst til mandler som topping, den næste dag er det måske sirup – og det er lige sådan, det skal være.

Når det handler om at holde maven i balance, plejer vi nemlig at sige, at der er én regel. Den er, at der ikke er nogen regler. Variation er vejen til gode, sunde og sjove måltider.

Fra haven til maven

Prøv Arla Cultura ® kefir i naturel eller med blåbær

Arla Cultura ® Kefir er fermenteret med kefirkultur, som stammer fra 13 mælkesyrebakterier og gær. Det giver en perlende frisk mælk med en karakteristisk duft og en let syrlig smag. Arla Cultura ® Kefir er laktosefri og en kilde til calcium og protein. Prøv den enten i naturel eller med blåbær. Begge produkter kan drikkes som de er, eller nydes med havregryn, mysli eller friske bær. Arla Cultura® holder maven i balance*

*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.