Mangosalsa, whiskysauce og kartoffelbåde er også glimrende tilbehør til kylling og svinekoteletter.
15465 kJ / 3696 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 21,8 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 10,3 g |
Fedt: | 42,5 % | 5,7 g |
Alkohol: | 0,5 % |
Et dejligt stykke kød, når det skal gå stærkt...
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
1
Moden avocado (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Skrællet moden mangofrugt i små stykker (ca. 200 g)
|
|
250 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Ribeye-steaks, marmoreret oksefilet (ca. 800 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ liter
Whiskysauce
|
---|
Frisk basilikum
|
---|
1 kg
Stegte kartoffelbåde
|
---|