Skær altid flanksteaken på tværs af kødfibrene - og gerne i tynde skiver. Vinkl kniven så skiverne bliver skåret skråt fra oven og ned - så skiverne bliver brede og tynde.
Flanksteaken kan også grilles. Lad en grillpande blive godt varm. Pensl flanksteaken med olie og grill den ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill kødet ca. 6 min. på hver side. Drys med salt og peber.
2493 kJ / 596 kcal
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 60,1 % | 21,4 g |
Kulhydrat: | 0 % | |
Fedt: | 39,9 % | 6,5 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.