Kold melonsuppe med krebs

Kold melonsuppe med krebs

30 min
Sommerlet forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet.
https://www.arla.dk/opskrifter/kold-melonsuppe-med-krebs/

Sådan gør du

  • Skær melonen i kvarte, fjern kerner og skal. Skær melonkødet i mindre stykker og blend det til en puré. Tilsæt yoghurt, sambal oelek og salt og blend et kort øjeblik. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.
  • Hæld krebsehalerne i en sigte og lad dem dryppe af. Vend dem sammen med limeskal og -saft.
  • Anret suppen i kolde skåle med krebsehaler og purløg. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

5608 kJ / 1340 kcal

Næringsindhold pr. 100g

359 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 25,6 % 5,4 g
Kulhydrat: 50,7 % 10,7 g
Fedt: 23,7 % 2,3 g
Mere inspiration

Her en lækker krebsehalesalat - brug den til forret eller til en lækker haps...

Krebsehalesalat
15 min
Krebsehalesalat
(46)

Ingredienser

1 Honningmelon (ca. 1 kg)
3 dl Græsk yoghurt
1 tsk Sambal oelek
½ tsk Groft salt
1 dåse Krebsehaler
½ spsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
¾ spsk Friskpresset limesaft
Pynt
Klippet purløg
Tilbehør
200 g Groft flute