Krebsebidder

Krebsebidder

30 min
Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.
https://www.arla.dk/opskrifter/krebsebidder/

Sådan gør du

  • Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Energiindhold for hele retten:

5198 kJ / 1242 kcal

Næringsindhold pr. 100g

608 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 28,6 % 10,2 g
Kulhydrat: 43,9 % 15,7 g
Fedt: 27,5 % 4,5 g
Mere inspiration

Her en lækker krebsehalesalat - til forret eller hapsere...

Krebsehalesalat
15 min
Krebsehalesalat
(46)
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

300 g Afdryppede krebsehaler (ca. g)
1 dl Skyr naturel
1 dl Creme fraiche
1 tsk Sennep
1 spsk Hakket frisk dild
1 spsk Hakket purløg
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
8 skiver Franskbrød
Pynt
½ Avocado
Dildkviste