7820 kJ / 1869 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,7 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 8,2 g |
Fedt: | 28,8 % | 2,6 g |
Lækker salat, der smager af sol og sommer.....
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
350 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
3 spsk
Hakkede oreganoblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
---|---|
5
Modne tomater i halve (ca. 500 g)
|
1
Grøn peberfrugt i korte strimler (ca. 150 g)
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
2 spsk
Oreganoblade
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Nye kartofler
|
---|