Skal du servere hakkebøf med bløde løg til mange, så kan du brune alle bøfferne og lægge dem i et ildfast fad og lade dem stege færdig i ovnen, mens du laver saucen. Læs mere om hakket oksekød her.
9055 kJ / 2164 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 27,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 9 g |
Fedt: | 26,3 % | 2,3 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Løg i halve, tynde ringe (ca. 300 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Vand
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 tsk
Sojasauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
|
Kulør
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
2
Røde æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
100 g
Ærter
|