Lad selve retten være i centrum, og varier din topping, som du har lyst. Selve retten bliver ikke mindre god af at du undlader et eller flere elementer fra toppingen.
11695 kJ / 2795 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 13,6 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,3 % | 18 g |
Fedt: | 25,1 % | 3,4 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
20 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
2
Finthakkede rødløg
|
|
3
Store, finthakkede fed hvidløg
|
|
2
Gulerødder i små tern
|
|
3 spsk
Finthakket soltørrede tomater
|
|
1 dåse
Kidneybønner - skyllede, afdryppede
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
30 g
Mørk chokolade 80%
|
|
1
Rød peberfrugt i strimler (ca. 300 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
En håndfuld tortillachips med salt
|
|
1
Avocado i tern
|
|
1
Limefrugt i både
|
|
Kogte basmatiris
|
|
2 tsk
Rød chilipeber i tynde skiver
|
|
1 dl
Grofthakket frisk koriander
|