Amerikanske pandekager
&format=webp)
Amerikanske pandekager er bløde, luftige og fulde af den skønne smag, der gør morgenmad og brunch ekstra hyggelig. De små, tykke pandekager smager fantastisk med ahornsirup, friske blåbær og smør, der smelter ned i hver bid. Med denne nemme opskrift bager du hurtigt amerikanske pandekager i en almindelig pande eller blinispande. Sæt dem på bordet lune og gyldne – de bliver hurtigt spist!
Ingredienser
Amerikanske pandekager
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
2 dl
Kvark, skyr eller græsk yoghurt
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
Tilbehør
1 dl
Ahornsirup
|
|
---|---|
100 g
Blåbær
|
|
50 g
Smør
|
Sådan gør du
Pandekager
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Skulle du have mere lyst til at bage amerikanske pandekager end til at spise dem - så kan de fryses. Læg evt. et lille stykke bagepapir imellem pandekagerne, så er de nemmere at skille ad. Lad pandekagerne tø op, og varm dem på pande eller i ovn inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11522 kJ / 2754 kcal
Næringsindhold pr. 100g
904 kJ / 216 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 10,9 % | 5,8 g |
Fedt: | 32 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 30,3 g |
