Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
30 min
&format=webp)
Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.

Ingredienser
4 personer
3 liter Vand | |
---|---|
3 tsk Groft salt | |
400 g Tørret pasta, fx fettuccine |
2 tsk Rapsolie | |
---|---|
6 Røde og gule peberfrugter i lange strimler (ca. 600 g) | |
3 Rødløg i både (ca. 200 g) | |
1 tsk Groft salt |
75 g Røgede mandler | |
---|---|
¼ liter Madlavningsfløde | |
1 dl Grofthakkede oreganoblade | |
½ tsk Groft salt |
Groftkværnet peber |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10234 kJ / 2446 kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 13,9 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,5 % | 17,8 g |
Fedt: | 24,6 % | 3,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.