Frokostsalat med hytteost og tomat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Frokostsalat med hytteost og tomat

Prøv denne simple og velsmagende opskrift på frokostsalat med hytteost og tomat. Hytteosten krydres med sød chilisauce og serveres med lækker sprød salat.

Antal portioner
  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 2 12 tsk sød chilisauce
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter groftrevet icebergsalat
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 finthakket rødløg
  • 250 g cherrytomater i halve

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Smag hytteosten til med chilisauce, tomatketchup, salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør hytteosten op og læg den lagvis med grønsagerne i en salatskål.

Tilberedningstid: 45 min

  • Energiindhold for hele retten: 5150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: