Wok med kylling, nudler og grøntsager

Wok med kylling, nudler og grøntsager

30 min
Wok med kylling, nudler og grøntsager - en dejlig asiatisk inspireret wokret med masser af grønt og sprød topping af ristede cashewnødder og friske forårsløg. Når du har lyst til wok med kylling, kan du anvende de grøntsager du har i køleskabet - og smage til med dine yndlingskrydderier. Denne opskrift på wok med nudler giver dig et udgangspunkt at starte med, og pludselig har du måske din helt egen signaturopskrift på nudler med kylling.
https://www.arla.dk/opskrifter/wok-med-kylling-nudler-og-grontsager/

Sådan gør du

Wok med kylling, nudler og grøntsager
  • Lad olien blive varm i sauterpanden og steg gulerødder, rødløg og broccoli ved kraftig varme i ca. 3 min. Tag grøntsagerne op af panden og gem dem.
  • Lad olien blive varm i sauterpanden og svits kyllingekødet i ca. 2 min.
  • Tilsæt karry, fløde, honning, østersauce og salt og vend godt rundt.
  • Tilsæt grøntsagerne og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.
  • Kog imens nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld dem til afdrypning i en sigte og vend dem sammen med kylling og grøntsager.
  • Drys med forårsløg og cashewnødder og server straks.

Du kan anvende de grøntsager du har, når du laver wok. Snit dem i mundrette bidder og steg dem som du synes de skal være - med mere eller mindre bid. Cashewnødder kan erstattes med peanuts eller mandler. Kan du godt lide stærk mad kan du tilsætte frisk chili til grøntsagerne, eller du kan servere hot chilisauce til den færdige wok.

Energiindhold for hele retten:

10990 kJ / 2627 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling
Fiber: -
Protein: 23 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 30 %

Ingredienser

Wok med kylling, nudler og grøntsager
½ spsk Rapsolie
200 g Små gulerødder i grove stykker
2 Rødløg i ringe (ca. 150 g)
200 g Broccoli i buketter med stilk
½ spsk Rapsolie
250 g Kyllingefilet i mundrette stykker
3 tsk Karry
½ liter Madlavningsfløde
½ spsk Honning
1½ spsk Østerssauce
1 tsk Groft salt
½ bundt Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
Grofthakkede, ristede cashewnødder
Tilbehør
300 g Tørrede ægnudler