Wok med kylling, nudler og grøntsager
Wok med kylling, nudler og grøntsager - en dejlig asiatisk inspireret wokret med masser af grønt og sprød topping af ristede cashewnødder og friske forårsløg. Når du har lyst til wok med kylling, kan du anvende de grøntsager du har i køleskabet - og smage til med dine yndlingskrydderier. Denne opskrift på wok med nudler giver dig et udgangspunkt at starte med, og pludselig har du måske din helt egen signaturopskrift på nudler med kylling.
Ingredienser
Wok med kylling, nudler og grøntsager
½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
200 g
Små gulerødder i grove stykker
|
|
2
Rødløg i ringe (ca. 150 g)
|
|
200 g
Broccoli i buketter med stilk
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
250 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
3 tsk
Karry
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
½ spsk
Honning
|
|
1½ spsk
Østerssauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
Grofthakkede, ristede cashewnødder
|
Tilbehør
300 g
Tørrede ægnudler
|
---|
Sådan gør du
Wok med kylling, nudler og grøntsager
Du kan anvende de grøntsager du har, når du laver wok. Snit dem i mundrette bidder og steg dem som du synes de skal være - med mere eller mindre bid. Cashewnødder kan erstattes med peanuts eller mandler. Kan du godt lide stærk mad kan du tilsætte frisk chili til grøntsagerne, eller du kan servere hot chilisauce til den færdige wok.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10990 kJ / 2627 kcal
Energifordeling
Energifordeling | |
---|---|
Fiber: | - |
Protein: | 23 % |
Kulhydrat: | 47 % |
Fedt: | 30 % |