Du kan anvende de grøntsager du har, når du laver wok. Snit dem i mundrette bidder og steg dem som du synes de skal være - med mere eller mindre bid. Cashewnødder kan erstattes med peanuts eller mandler. Kan du godt lide stærk mad kan du tilsætte frisk chili til grøntsagerne, eller du kan servere hot chilisauce til den færdige wok.
10990 kJ / 2627 kcal
Energifordeling | |
---|---|
Fiber: | - |
Protein: | 23 % |
Kulhydrat: | 47 % |
Fedt: | 30 % |
½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
200 g
Små gulerødder i grove stykker
|
|
2
Rødløg i ringe (ca. 150 g)
|
|
200 g
Broccoli i buketter med stilk
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
250 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
3 tsk
Karry
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
½ spsk
Honning
|
|
1½ spsk
Østerssauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
Grofthakkede, ristede cashewnødder
|
300 g
Tørrede ægnudler
|
---|