10 min. ved 200°.
10423 kJ / 2491 kcal
507 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 31,1 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 40,9 % | 12,2 g |
Fedt: | 28 % | 3,8 g |
225 g
Rensede champignoner
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
400 g
Kyllingeinderfileter
|
|
2
Løg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
2
Fed hvidløg i tynde skiver
|
|
1
Rød peberfrugt i mindre stykker (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
250 g
Hytteost
|
|
2½ spsk
Peberfrugtpesto
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
6
Store tortillaer
|
---|
150 g
Grøn salat, fx rødbedeblade, babyspinat og hjertesalat
|
|
---|---|
½
Agurk i korte strimler
|