Zucchini fritters
45 min
•
&format=webp)
Små lækre zucchini fritters, der smager godt både varme og kolde. Både nemme og hurtige at lave. Spis zucchini fritters med cremefraiche og topping - eller som snack, som tilbehør til en salat eller snup dem med i madpakken.
Ingredienser
2
Grønne squash (også kaldet zucchini) (ca. 350 g)
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
3
Æg
|
|
---|---|
50 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 dl
Rasp
|
|
1 håndfuld
Finthakket frisk dild
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
Sådan gør du
Server zucchini fritters lune med fx cremefraiche, rødløg og rogn eller salat og rejer. De smager også godt kolde og dermed velegnede til at tage med i madpakken.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2978 kJ / 712 kcal
Næringsindhold pr. 100g
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 23,1 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 22,1 % | 5,5 g |
Fedt: | 54,8 % | 6,2 g |
Relateret video
Små lækre zucchini fritters, der smager godt både varme og kolde. Både nemme og hurtige at lave.
