Zucchini fritters
45 min
•
Små lækre zucchini fritters, der smager godt både varme og kolde. Både nemme og hurtige at lave. Spis zucchini fritters med cremefraiche og topping - eller som snack, som tilbehør til en salat eller snup dem med i madpakken.
Ingredienser
2
Grønne squash (også kaldet zucchini) (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
3
Æg
|
|
---|---|
50 g
Revet mozzarellaost
|
|
2 dl
Rasp
|
|
1 håndfuld
Finthakket frisk dild
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
Sådan gør du
Server zucchini fritters lune med fx cremefraiche, rødløg og rogn eller salat og rejer. De smager også godt kolde og dermed velegnede til at tage med i madpakken.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3985 kJ / 952 kcal
Næringsindhold pr. 100g
522 kJ / 125 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 21,2 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 10,2 g |
Fedt: | 45,6 % | 6,4 g |
Relateret video
Små lækre zucchini fritters, der smager godt både varme og kolde. Både nemme og hurtige at lave.