Rugbrødssandwich
Rugbrødssandwich er nem og hurtig aftensmad. Det ristede rugbrød får en god kraftig smag og sammen med smeltet ost, sprød bacon og den sursøde salat kan man kun sige "what's not to like" til denne rugbrødssandwich. Server en lækker rugbrødssandwich, når det gerne må gå lidt stærkt med at lave aftensmad. Så får i ikke bare rugbrødsmadder, men dejlig varm, lækker og velsmagende rugbrødssandwich.
Ingredienser
Rugbrødssandwich
250 g
Bacon i tynde skiver
|
|
---|---|
8 skiver
Fuldkornsrugbrød (ca. 480 g)
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
Rød salat
250 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
---|---|
2
Fintsnittede røde snackpebere (ca. 150 g)
|
|
50 g
Bløde soltørrede tomater i tynde strimler
|
|
150 g
Syltede rødløg - uden lage
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Skyllede babysalatblade
|
---|
Tilbehør
Sennep
|
---|
Sådan gør du
Rugbrødssandwich
Rød salat
Ved serveringen
Du kan købe en færdig grov salat og servere den til rugbrødssandwichen. Det er en god idé at blande salaten med de syltede rødløg - det giver både væde og sødme til salaten. Du kan også servere en stærk chilisauce til rugbrødssandwichen, i stedet for sennep.
Du kan lave dine egne syltede rødløg
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9928 kJ / 2373 kcal
Næringsindhold pr. 100g
658 kJ / 157 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 19,3 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 15,9 g |
Fedt: | 39,6 % | 7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.