Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.
Du kan skrue op for styrken af smagen ved at tilsætte chili i peberfrugtblandingen - eller du kan pynte med skiver af frisk chilifrugt når du serverer quesadilla i lag.
9576 kJ / 2289 kcal
391 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 29,4 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 44 % | 10,1 g |
Fedt: | 26,6 % | 2,8 g |
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
2
Peberfrugter i forskellige farver (ca. 400 g)
|
|
4
Tomater i mindre stykker (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingefilet i strimler
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
6
Store fuldkornstortillaer (ca. 370 g)
|
|
---|---|
140 g
Revet mozzarellaost
|
1
Agurk grove stykker (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde halve ringe (ca. 75 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
200 g
Tomatsalsa
|
|
25 g
Frisk koriander
|