9830 kJ / 2349 kcal
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 12,9 % | 3 g |
Kulhydrat: | 64,3 % | 15,2 g |
Fedt: | 22,8 % | 2,5 g |
Se hvordan du laver one pot med kål og perler her. One pot gryderetter kan laves på adskillige måder - fælles for dem er at alt kommer i gryden på samme tid. Det er nem og lækker aftensmad på en hverdagsaften - og med minimal opvask.
15 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
4
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Perlespelt - skyllet (ca. 3¼ dl)
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
450 g
Blomkål i små buketter
|
|
450 g
Spidskål i tynde strimler
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Slikærter i mindre stykker
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 nip groft salt
|
240 g
Groft flute
|
---|