Lun rosenkålssalat og krydrede hakkebøffer
30 min
•

En farverig salat som giver godt med vitaminer og humør i den kolde, mørke tid. Serveret sammen med saftige hakkebøffer med fyld af ost og krydderurter.
Ingredienser
Hakkebøffer
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt) (ca. 400)
|
|
---|---|
140 g
Revet mozzarellaost
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
2 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Lun rosenkålssalat
15 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Rosenkål i tynde skiver
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1
Appelsin i tern (ca. 175 g)
|
|
100 g
Friske blåbær
|
|
2 spsk
Hakket bredbladet persille
|
Tilbehør
240 g
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Hakkebøffer
Lun rosenkålssalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7902 kJ / 1889 kcal
Næringsindhold pr. 100g
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 34,3 % | 10 g |
Kulhydrat: | 37,3 % | 10,9 g |
Fedt: | 28,4 % | 3,8 g |
