Ca. 45 min. ved 250° - traditionel ovn.
Dette er en ret, som egner sig godt til at lave til mange. Du kan bage kyllingelår og grøntsager ved 225° - varmluft i 3 lag, så der er til ca. 12 personer. Du skal regne med ca. 1 times bagetid, hvis ovnen er fyldt helt op.
Du kan lade skindene sidde på kyllingelårene, hvis I er mere til det.
8988 kJ / 2148 kcal
292 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 27 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 43 % | 7,4 g |
Fedt: | 30 % | 2,4 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
10
Store pillede fed hvidløg
|
|
---|---|
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
100 g
Meget finthakkede soltørrede tomater i olie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
6
Rensede kyllingeoverlår uden rygben (ca. 1200 g)
|
|
750 g
Skrubbede hele, små kartofler
|
|
6
Rødløg i halve eller kvarte (ca. 450 g)
|
|
2
Squash i store tern
|
|
2
Peberfrugter i store tern
|
|
250 g
Cherrytomater
|
|
20 stilke
Frisk timian
|
|
3 spsk
Olie fra de soltørrede tomater
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Frisk timian
|
---|