Isen kan også køres på ismaskine – det tager ca. 45 min. Er isen frosset i over 5 timer, så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering.
Smag isen til med sukker, vaniljesukker og/eller citronsaft- og skal. Drys isen med knuste kammerjunker og server med jordbær.
6614 kJ / 1581 kcal
527 kJ / 126 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 10,3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 27 % | 8,4 g |
Fedt: | 62,7 % | 8,9 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1 liter
Koldskål
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|