Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.
Uden for sæson kan kagen bages med frosne blåbær og hindbær.
18185 kJ / 4346 kcal
1308 kJ / 313 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 4,5 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 24,8 g |
Fedt: | 63,3 % | 22,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Smør
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Kokosmel (ca. 3 dl)
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
2 dl
Blandede bær fx jordbær, hindbær og blåbær (ca. 125 g)
|
|
25 g
Kokosflager (ca. 1 dl)
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Flormelis
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
3
Passionsfrugter
|
|
3 dl
Blandede bær fx jordbær, hindbær og blåbær (ca. 175 g)
|