Karameliskaffe
10 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Prøv denne dejlige iskaffe lavet på havredrik barista og karamelsovs. Iskaffen er perfekt at servere på en varm og solrig sommerdag. Iskaffen smager kraftigt at kaffe fra espressoen, og er sødet med karamelsovs.
Ingredienser
4 dl
Havredrik barista
|
|
---|---|
4 dl
Stærk espressokaffe, frosset til isterninger
|
|
1 dl
Karamelsauce
|
Sådan gør du
Frys overskydende espresso - så har du altid espressoisterninger klar i fryseren til iskaffe.
Du kan lave en chokoladeversion af iskaffen, hvis du skifter karamelsaucen ud med chokoladesauce.
Hæld espressokaffen i isterningbakker og stil dem fryseren - gerne natten over eller til de er frosne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2812 kJ / 672 kcal
Næringsindhold pr. 100g
302 kJ / 72 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 3,4 % | 0,6 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 7,9 g |
Fedt: | 52,3 % | 4,3 g |