Den bagte ananas kan også serveres kold. Bunden uden is kan fryses eller opbevares i en kagedåse i ca. 4 døgn.
Islagkagen kan fryses.
22605 kJ / 5403 kcal
1019 kJ / 244 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 4,4 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 21,8 g |
Fedt: | 59,2 % | 16,3 g |
½ liter
Kold vaniljesauce
|
|
---|---|
125 g
Fint rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 dåse
Kokosmælk
|
|
½ dl
Friskpresset limesaft
|
125 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Meget grofthakkede, smuttede mandler
|
|
125 g
Rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
125 g
Kokosmel (ca. 3½ dl)
|
1
Frisk ananas (ca. 1⅗ kg)
|
|
---|---|
3 spsk
Fint rørsukker
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
Citronmelisseblade
|
---|