Ca. 20 min. ved 150° - traditionel ovn.
8169 kJ / 1952 kcal
661 kJ / 158 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 27,4 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 41,3 % | 16,1 g |
Fedt: | 31,3 % | 5,6 g |
250 g
Rødbeder
|
|
---|---|
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 dl
Kraftig oksebouillon
|
|
1 dl
Sukker
|
2 skiver
Rugbrød
|
|
---|---|
1 dl
Hasselnøddekerner
|
|
1 tsk
Kulør - kan undlades
|
2
Bøffer af oksefilet (ca. 400 g)
|
|
---|---|
6 skiver
Serrano skinke
|
|
1 tsk
Olie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Dildkviste
|
|
---|---|
1 dl
Kørvelkviste
|
|
1 dl
Purløg i stykker af 2 cm
|