Paprikagryde med kylling
45 min
•
Arbejdstid: 10 min
&format=webp)
Paprikagryde er altid et hit! Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping.

Ingredienser
2 personer
2 dl Brune eller sorte ris |
---|
Topping
50 g Salatost i tern - smuldret | |
---|---|
1 dl Hakket persille |
Paprikagryde
1 dåse Flåede tomater (ca. 400 g) | |
---|---|
½ dl Vand | |
100 g Afdryppede grillede peberfrugter i olie | |
2 Små knuste fed hvidløg | |
1½ tsk Røget paprika | |
Friskkværnet peber | |
150 g Salatost i tern | |
200 g Kyllingefilet i mundrette stykker | |
1 Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g) |
Sådan gør du
Topping
Paprikagryde
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3785 kJ / 905 kcal
Næringsindhold pr. 100g
242 kJ / 58 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 30,1 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 57,6 % | 8,2 g |
Fedt: | 12,3 % | 0,8 g |