Paprikagryde med kylling
45 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Paprikagryde er altid et hit! Her er paprikagryden lavet med kylling og serveret med ris og en skøn, grøn topping.
Ingredienser
2 dl
Brune eller sorte ris
|
---|
Topping
50 g
Salatost i tern - smuldret
|
|
---|---|
1 dl
Hakket persille
|
Paprikagryde
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|
|
100 g
Afdryppede grillede peberfrugter i olie
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
200 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
|
Sådan gør du
Topping
Paprikagryde
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3785 kJ / 905 kcal
Næringsindhold pr. 100g
242 kJ / 58 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 30,1 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 57,6 % | 8,2 g |
Fedt: | 12,3 % | 0,8 g |
