Det smager også dejligt med et godt landbrød til coq au vin - så er der noget at søbe den dejlige sauce op med.
16707 kJ / 3993 kcal
475 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 46,8 % | 13,1 g |
Kulhydrat: | 4,1 % | 1,1 g |
Fedt: | 49,1 % | 6,3 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Unghane eller en stor fritgående kylling (ca. 2 ¼ kg)
|
|
---|---|
125 g
Bacon i tern
|
|
25 g
Smør
|
|
20
Pillede perleløg
|
|
250 g
Rensede champignoner
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Rødvin, fx cabernet savignon
|
|
3 dl
Hønsebouillon
|
|
2
Små fed hvidløg i halve
|
|
½ dl
Frisk timian
|
|
1 dl
Bredbladet persille
|
|
2
Laurbærblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
25 g
Koldt smør i tern
|
|
---|---|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Kartoffelmos, ris eller landbrød
|
---|