27431 kJ / 6556 kcal
1218 kJ / 291 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 5,4 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 35,9 % | 25,7 g |
Fedt: | 58,7 % | 19,3 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
¾ dl
Mælk
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
100 g
Smør
|
|
150 g
Mørk chokolade
|
|
100 g
Knuste digestive kiks
|
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
2
Æggeblommer
|
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Æggehvider
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
250 g
Frosne blåbær
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1¼ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
200 g
Flødeost
|
|
2 dl
Piskefløde
|
4 spsk
Sukker
|
|
---|---|
2 dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Blåbær
|
|
---|---|
Spiselige blomster
|