Brug et flute i stedet for 2 skiver brød. Skær fluten i skiver, rist dem (evt. i ovnen) - og fordel avocadocreme og tomatsalsa herpå. Så har du snack til mange.
3387 kJ / 810 kcal
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 18,8 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 27,3 % | 6,6 g |
Fedt: | 53,9 % | 6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
2 skiver
Brød
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1
Fed hvidløg
|
1
Moden avocado (ca. 150 g)
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Cherrytomater, i kvarte
|
|
---|---|
1
Finthakket skalotteløg
|
|
1 håndfuld
Grofthakket frisk basilikum
|
|
½
Citron (usprøjtet), skal og saft heraf
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
¼ tsk
Groft salt
|