Avocadosalat
10 min
•
En helt enkel og super lækker avocadosalat med dressing, rødløg og modnet ost. Avocadosalat er altid populær, og her er en enkelt, nem og velsmagende af slagsen. Avocadosalat er dejlig som tilbehør til et pølsebord, brunch, tapas eller på buffeten - og den kan også sagtens stå alene som en let frokost.
Ingredienser
Avocadosalat
2
Modne avocadoer i skiver
|
|
---|---|
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Lille rødløg i tynde ringe
|
|
75 g
Lagret cheddarost i mindre stykker
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Skovsyre
|
|
---|---|
Brøndkarse
|
Sådan gør du
Avocadosalat
Du kan udskifte den modnede ost med en salatost i tern.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4476 kJ / 1070 kcal
Næringsindhold pr. 100g
965 kJ / 231 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 9,4 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 5,2 % | 3 g |
Fedt: | 85,4 % | 22,3 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.