Tunmousse
2 timer
•
Arbejdstid: 15 min
•
&format=webp)
Nem og cremet tunmousse – en klassiker, der aldrig skuffer! Her får du opskriften på en skøn tunmousse, som er smagt til med friske urter og citronsaft. Perfekt til forret eller på frokostbordet.
Ingredienser
2 dåser
Tun i vand eller olie
|
|
---|---|
2 dl
Creme fraiche 38%
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
3 spsk
Finthakket frisk dild eller purløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 blade
Husblas
|
|
1 spsk
Citronsaft
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan pifte tunmoussen lidt op ved at tilsætte fx lidt hakkede kapers eller syltede agurker.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3365 kJ / 804 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1079 kJ / 258 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 4,3 % | 2,8 g |
Fedt: | 85 % | 24,8 g |
Kulhydrat: | 10,7 % | 6,8 g |
