11922 kJ / 2849 kcal
523 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 15,8 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 46 % | 14,1 g |
Fedt: | 38,2 % | 5,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
200 g
Lufttørret bacon
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 dl
Tør hvidvin
|
|
2 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
2 dåser
Flåede tomater (ca. 800 g)
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
100 g
Fintrevet lagret cheddarost
|
---|
Frisk basilikum
|
---|