Du kan lave en "snyde" pochering ved at: Læg 4 stykker husholdningsfilm ned i 4 små glas, så filmen danner en skål nede i glassene. Smør husholdningsfilmen med lidt olie. Slå et æg ud i hvert glas, saml filmen omkring æggene og luk æggepakkerne godt til ved at sno husholdningsfilmen rundt. Læg æggene i køleskabet til du skal pochere. Bring rigeligt vand i kog i en gryde. Kog æggepakkerne i ca. 4 min. Tag pakkerne op af vandet, lad dem dryppe af og fjern filmen efter ca. 1 min.
Du kan erstatte frisk stenbiderrogn med lakse-eller ørredrogn fra glas.
5388 kJ / 1288 kcal
198 kJ / 47 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 15,4 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 4,6 g |
Fedt: | 45 % | 2,4 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.