Ca. 15 min. ved 150° - traditionel ovn.
6258 kJ / 1496 kcal
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,9 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 9,8 g |
Fedt: | 37,9 % | 4,9 g |
100 g
Laksefilet uden skind (ca. g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Æggehvide (ca. spsk)
|
|
2 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
3
Hele rødtungefileter (ca. 250 g)
|
---|
2 dl
Hvidvin
|
|
---|---|
¼ tsk
Safran (ca. tsk)
|
|
4½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1
Porre i tynde strimler (ca. 100 g)
|
|
1
Gulerod i tynde strimler (ca. 100 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Plukkede friske krydderurter, fx dild, kørvel og brøndkarse
|
|
---|---|
Olivenolie
|
|
Friskpresset citronsaft
|
180 g
Ristet brød
|
---|