10310 kJ / 2464 kcal
496 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 12,1 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 24,5 % | 7,2 g |
Fedt: | 62,4 % | 8,4 g |
Alkohol: | 1 % |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
4
Oksemørbradbøffer (ca. 150 g)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
½ dl
Madeira
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
12
Små kartofler
|
|
---|---|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost (ca. dl)
|
|
1½ spsk
Fintstrimlet rød chilipeber - uden kerner (ca. spsk)
|
|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
½ liter
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
10 g
Smør
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2
Finthakkede skalotteløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|