Ca 15 min. ved 200°.
6493 kJ / 1552 kcal
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 51,7 % | 12,5 g |
Kulhydrat: | 12,2 % | 3 g |
Fedt: | 36,1 % | 4 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
3 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
3
Æggeblommer
|
|
2 spsk
Fintsnittet purløg
|
|
½ tsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
½
Rød peberfrugt
|
|
1
Lille fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Æggehvider
|
1 spsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
½ spsk
Grofthakket frisk rosmarin
|
|
2 spsk
Hakket frisk purløg
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
4
Lammesteaks
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Blandede sprøde salatblade
|
---|