Lakseruller med flødeost er en meget nem forret, som hurtigt blev vældig populær. Den består ganske simpelt at tortilla, der er smurt med flødeost og rullet sammen om røget laks og rucola. Lakserullen i skiver kan serveres som snack/tapas - eller som forret i selskab med lidt rejer. Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og evt. udelade rejerne.
Sådan gør du
Lakseruller med flødeost
Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå.
Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen.
Pak den ind i film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.
Spyd med rejer og lime
Fordel rejer og limebåde på spyddene og læg dem i køleskabet indtil serveringen.
Ved servering af lakseruller med flødeost
Fordel salaten på tallerkener.
Skær lakserullen i 1½ cm skiver og anret 3 skiver på hver tallerken sammen med et spyd.
Server straks.
Dryp evt. en olie/eddike dressing over salaten.
Energiindhold for hele retten:
3807 kJ / 910 kcal
Næringsindhold pr. 100g
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,3 g
Protein:
29,7 %
7,2 g
Kulhydrat:
36,3 %
8,8 g
Fedt:
34 %
3,8 g
Ingredienser
Lakseruller med flødeost
75 g
Pikant flødeost
1
Stor tortilla
¼ liter
Renset rucolasalat
100 g
Røget laks i tynde skiver
Spyd med rejer og lime
8
Kogte, pillede kinarejer med halevifte
8
Både af limefrugter
4
Træspyd
1½ liter
Blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og brøndkarse