Lakseruller
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Lakseruller med flødeost er en enkel og utrolig lækker forret, der altid gør indtryk. Rullerne laves af tynde strimler agurk, der er smurt med cremet flødeost og rullet sammen med røget laks – simpelt, frisk og fuld af smag. De skårne lakseruller kan serveres som en lille snack eller tapas, men fungerer også rigtig godt som forret, fx anrettet på ristet brød.
Ny
Ingredienser
|
2
Agurker
|
|---|
Fyld
|
200 g
Flødeost
|
|
|---|---|
|
1 dl
Finthakket frisk dild
|
|
|
skal af 1
Citron
|
|
|
1 spsk
Citronsaft
|
|
|
2 spsk
Finthakket kapers
|
|
|
½ tsk
Salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
125 g
Røget laks
|
Server med
|
10 skiver
Ristet brød, gerne fuldkorn
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lakserrullerne kan serveres på en sprød salat i stedet for brød.
Næringsindhold
Energiindhold:
7804 kJ / 1865 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 26,9 g |
| Protein: | 76,3 g |
| Fedt: | 75,7 g |
| Kulhydrat: | 218 g |
Andre lækre appetizers