Det er også dejligt med dampede grøntsager til kyllingen, fx bønner, broccoli eller grønne asparges.
12634 kJ / 3020 kcal
590 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 19,3 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 37 % | 12,8 g |
Fedt: | 43,7 % | 7 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
50 g
Smør
|
|
1
Hakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2½ dl
Hønsebouillon
|
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
Hakket frisk kruspersille
|
---|
320 g
Løse ris, parboiled (koges) (ca. dl)
|
|
---|---|
1
Frisk grøn salat
|