Koteletter i fad
Koteletter i fad - helt klassisk opskrift hvor koteletterne får selskab af champignon, bacon, løg, tomat og fløde. Det er lækker og nem aftensmad, der passer sig selv i ovnen - og den smager ligeså godt, som du regner med. Fadkoteletter er de fleste familiers favoritopskrift - og uanset om du serverer ris, kartofler, mos eller pasta til - så er succesen hjemme. Du kan variere retten med tilsætning af fx gulerødder og cocktailpølser - og servere din yndlingssalat ved siden af.
Ingredienser
Koteletter i fad
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Grisekoteletter (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
125 g
Fintstrimlet bacon
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Cayennepeber
|
Tilbehør
4 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
1 bundt
Fintsnittet forårsløg
|
|
300 g
Mangofrugt i tynde både
|
|
100 g
Syltede rødløg
|
Sådan gør du
Koteletter i fad
Få dine koteletter helt møre og steg dem 1½ time ved 150° - traditionel ovn.
Tilsæt flere/andre grøntsager, fx gulerødder eller andre rodfrugter, bladselleri og kom fx cocktailpølser, kålpølser eller andre pølser i fadet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12144 kJ / 2902 kcal
Næringsindhold pr. 100g
407 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 20,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 50,5 % | 12,1 g |
Fedt: | 28,6 % | 3,1 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.