15-20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Gem altid evt. rester af suppe, selv om det kun er en lille sjat. Suppen kan bruges som basis for en ny suppe eller en sauce i morgen.
2219 kJ / 530 kcal
161 kJ / 39 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 10,9 % | 1 g |
Kulhydrat: | 58,2 % | 5,5 g |
Fedt: | 30,9 % | 1,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
400 g
Skrællede jordskokker i grove tern
|
|
7 dl
Vand
|
|
1 tsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
100 g
Jordskokker
|
|
---|---|
1
Smørspray
|
|
½ tsk
Fint salt
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1
Friskkværnet peber
|
Finthakket purløg
|
---|