Chutney

Chutney

20 min
Skøn krydret sur-sød chutney lavet på tomater, agurk og mango.
https://www.arla.dk/opskrifter/hvedegrod-og-krydret-chutney/

Sådan gør du

  • Flæk agurken og skrab kernerne ud med en teske. Riv agurken og kom den og de øvrige ingredienser i en gryde.
  • Bring blandingen i kog og kog chutneyen ved kraftig varme og uden låg i ca. 10 min. Smag til.
  • Hæld chutneyen på glas og køl den af. Opbevar chutneyen tildækket på køl.
Energiindhold for hele retten:

4546 kJ / 1087 kcal

Næringsindhold pr. 100g

345 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 3,1 % 0,6 g
Kulhydrat: 95 % 19,3 g
Fedt: 1,9 % 0,2 g
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

1 Agurk
200 g Cocktailtomater i tern
1 Grofthakket løg (ca. 75 g)
1 Mangofrugt i tern
1 spsk Fintrevet frisk ingefær
200 g Rørsukker (ca. 2¼ dl)
2 dl Ufarvet lagereddike
¼ tsk Groft salt
¼ tsk Tørrede chiliflager