Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan bage hvederne uden kerner. Mængden af kerner erstattes med hvedemel og vandet til kernerne udelades.
Hvederne kan fryses. Rist dem i ovnen eller på brødrister, når de er tøet op.
10455 kJ / 2499 kcal
950 kJ / 227 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 11,7 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 73,3 % | 41 g |
Fedt: | 15 % | 3,8 g |
Se her hvordan du former grove hveder.
100 g
Hvedekerner, perlebyg eller perlespelt (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
1¼ dl
Vand
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1
Æg
|
|
1½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
30 g
Smør
|
|
500 g
Hvedemel
|