Hvis du smører fadet, du lægger forårsrullerne på, med lidt olie, hænger de ikke fast i fadet.
4702 kJ / 1124 kcal
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 39,9 % | 7 g |
Kulhydrat: | 27,2 % | 4,8 g |
Fedt: | 32,9 % | 2,6 g |
Her den klassiske opskrift på forårsruller.
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Teriyakisauce
|
1½ dl
Skyr naturel, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Grov peanutbutter
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
16 plader
Rispapir
|
|
---|---|
1
Friske krydderurt, fx korianderblade
|
|
200 g
Lilla spidskål i strimler
|
|
3
Gulerødder i strimler (ca. 225 g)
|
|
1
Mangofrugt i strimler (ca. 250 g)
|
|
½
Agurk i strimler (ca. 150 g)
|