Når du skal vende fløderanden ud, kan du løsne den med en kniv langs kanten og dyppe formen i varmt vand et kort øjeblik.
Du kan lave fløderanden i god tid. Hvis du laver fløderanden dagen før - eller vælger at anrette i portionsglas – brug da kun 5 blade husblas.
11200 kJ / 2677 kcal
684 kJ / 164 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 7,5 % | 3 g |
Kulhydrat: | 23,2 % | 9,3 g |
Fedt: | 69,3 % | 12,8 g |
6 blade
Husblas
|
|
---|---|
½ liter
Mælk
|
|
1
Vaniljestang
|
|
6 spsk
Sukker
|
|
50 g
Hakkede, smuttede mandler
|
|
½ liter
Piskefløde
|
500 g
Rensede, friske jordbær
|
---|