Den du ved nok

Den du ved nok

45 min
Fryseegnet
Den du ved nok... En blød og luftig chokoladekage i bradepande med det lækreste fyld af kokos og kaffe på toppen. 'Den du ved nok' er i familie med både chokoladekage og drømmekage. Hvor det spøjse navn 'Den du ved nok' stammer fra vides ikke. 'Den du ved nok' er en nem og lækker kage - og altid et hit. Så prøv chokoladekagen med kokostopping næste gang lækkersulten melder sig, eller du skal have en populær kage med i klassen, på job eller i skoven...
https://www.arla.dk/opskrifter/den-du-ved-nok/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Dej
  • Bland sukker, mel, kakao, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • Hæld smeltet smør, mælk, æg og kaffe heri og pisk blandingen med en håndmixer - til den er ensartet og uden klumper.
  • Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 20 x 30 cm) og bag kagen midt i ovnen.
  • Lad kagen afkøle let.
Topping
  • Kom alle ingredienserne i en gryde og bring det i kog under omrøring.
  • Fordel fyldet på kagen.

Erstat evt. mælken med kærnemælk for en ekstra svampet konsistens.

Kagen kan sagtens bages dagen før, den skal serveres. Opbevar "Den du ved nok" i køleskabet i en lufttæt emballage, fx en stor frysepose.

Energiindhold for hele retten:

25299 kJ / 6047 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1660 kJ / 397 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 3,8 % 3,7 g
Kulhydrat: 38,8 % 37,9 g
Fedt: 57,4 % 25,7 g
Relateret video
Den du ved nok

Den du ved nok... En blød og luftig chokoladekage i bradepande med det lækreste fyld af kokos og kaffe på toppen. 'Den du ved nok' er i familie med både chokoladekage og drømmekage. Hvor det spøjse navn 'Den du ved nok' stammer fra vides ikke. 'Den du ved nok' er en nem og lækker kage - og altid et hit. Så prøv chokoladekagen med kokostopping næste gang lækkersulten melder sig, eller du skal have en populær kage med i klassen, på job eller i skoven.

Ingredienser

Dej
225 g Sukker (ca. 2½ dl)
150 g Hvedemel (ca. 2½ dl)
40 g Kakaopulver (ca. 1 dl)
1½ tsk Bagepulver
½ tsk Groft salt
175 g Smør - smeltet
2 dl Mælk
2 Æg
½ dl Stærk kaffe
Topping
150 g Smør
200 g Flormelis (ca. 4 dl)
150 g Kokosmel (ca. 4¼ dl)
3 spsk Kakaopulver
½ dl Stærk kaffe