Lækker daddeldessert med mandelmasse og daddelkaramel. Skøn kombination af sprød mørk chokolade og blød saltkaramel. Piskefløde gør karamellen luftig og giver et godt modspil til den tunge mandelmasse.
Sådan gør du
Mandelmasse
Kom mandlerne i en foodprocessor og hak ved hurtigste hastighed i ca. 2 min. Tilsæt dadler, kakao og salt. Hak stadig ved hurtigste hastighed, 3-5 min. - til blandingen er helt jævn. Kom den i en bagepapirsbeklædt rugbrødsform (ca. 10 x 30 cm). Stil den tildækket i fryseren i ca. 15 min.
Daddelkaramel
Kom dadlerne i en foodprocessor, tilsæt de øvrige ingredienser og hak ved hurtigste hastighed 3-5 min. - til blandingen er helt jævn. Hæld daddelkaramellen på mandelmassen og stil formen tildækket tilbage i fryseren i ca. 15 min.
Smelt chokoladen over vandbad og hæld den over daddelkaramellen. Stil formen i køleskabet i ca. ½ time - eller til chokoladen er helt fast. Tag daddeltærten ud af formen og læg den på et fad med chokoladen nederst. Pynt med friske bær og server.