Chili con pollo

Chili con pollo

45 min
Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner.
https://www.arla.dk/opskrifter/chili-con-pollo/

Sådan gør du

  • Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kylling og salt i ca. 2 min. tilsæt hvidløg, chili og løg og steg i yderligere ca. 1 min. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønnerne og de øvrige ingredienser - pånær persille og kog blandingen ved jævn varme i ca. 5 min. Tag panden af varmen og vend ¾ af persillen i retten og pynt med resten. Server Chili con pollo rygende varm med fraiche og nykogte ris til.
Energiindhold for hele retten:

9914 kJ / 2370 kcal

Næringsindhold pr. 100g

520 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 27,9 % 8,5 g
Kulhydrat: 58,6 % 17,9 g
Fedt: 13,5 % 1,9 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

15 g Smør
400 g Kyllingefilet i mundrette stykker
1 tsk Groft salt
1 Stort finthakket fed hvidløg
1 spsk Finthakket rød chilipeber
1 Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
1 dåse Brune bønner eller kidneybønner (ca. 420 g)
1 dåse Flåede tomater (ca. 400 g)
1 spsk Koncentreret kyllingefond
Friskkværnet peber
1 dl Grofthakket bredbladet persille
Hertil
2 dl Fraiche
320 g Basmatiris - koges (ca. 4 dl)