9914 kJ / 2370 kcal
520 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 27,9 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 17,9 g |
Fedt: | 13,5 % | 1,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
15 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
1 dåse
Brune bønner eller kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
320 g
Basmatiris - koges (ca. 4 dl)
|