Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.
3-4 min. ved 225° - varmluft.
Du kan evt. skifte den ene spsk mild paprika ud med røget paprika - 2 spsk røget paprika bliver lige i overkanten, med mindre du er meget vild med smagen.
12336 kJ / 2948 kcal
568 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,1 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 11,5 g |
Fedt: | 43,4 % | 6,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
300 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
1 dl
Tomatketchup
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
2 spsk
Eddike, fx lagereddike
|
|
2 spsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Afdryppede, skyllede sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
150 g
Kogte majskerner
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
2
Røde chilipebre i ringe
|
|
50 g
Revet cheddarost
|
150 g
Tortillachips med salt
|
|
---|---|
125 g
Revet cheddarost
|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
---|---|
1½ dl
Tomatsalsa
|
|
2½ dl
Creme fraiche eller guacamole
|