Denne bønnebøf er også særdeles velegnet til at blive serveret i en burger.
Hvis du gerne selv vil udbløde og koge dine bønner, er dette også en mulighed. Tørrede bønner, som du selv udbløder og koger, har mere struktur. Udblød og kog evt. en stor portion bønner og frys dem ned, så slipper du for forberedelsen næste gang.
4611 kJ / 1102 kcal
708 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,4 g |
Protein: | 20,6 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 48,4 % | 20,2 g |
Fedt: | 31 % | 5,9 g |
1 dåse
Sorte bønner, drænet (ca. 480 g)
|
|
---|---|
75 g
Havregryn
|
|
30 g
Hørfrø
|
|
25 g
Semidried tomater, hakket i grove stykker
|
|
1
Fed hvidløg, hakket
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Salt
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Stødt muskatnød
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|