Syltede svampe med rosa peberkorn til ost

Syltede svampe med rosa peberkorn til ost

30 min
Lækkert og spændende alternativ til ostebordet.
https://www.arla.dk/opskrifter/syltede-svampe-med-rosa-peberkorn-til-ost/

Sådan gør du

  • Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg svampene ved kraftig varme og under omrøring ca. 5 min. eller til de er gyldne. Tilsæt eddike, hvidvin, honning, peberkorn, laurbærblade og salt. Lad svampene koge ved jævn varme og under omrøring ca. 5 min. eller til væsken er næsten væk. Lad svampene køle lidt af.
Ved serveringen
  • Anret osten på tallerkener sammen med de lune svampe og landbrød.
Energiindhold for hele retten:

5780 kJ / 1381 kcal

Næringsindhold pr. 100g

688 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 16,9 % 6,8 g
Kulhydrat: 43,4 % 17,5 g
Fedt: 39,7 % 7,4 g

Ingredienser

1 spsk Koldpresset rapsolie
400 g Rensede svampe, fx champignoner, kantareller, bøgehatte og kejserhatte
1 spsk Hvidvinseddike
1 dl Tør hvidvin, fx riesling
1 spsk Honning
1 tsk Rosa peberkorn
3 Laurbærblade
½ tsk Groft salt
150 g Brie
Pynt
Krydderurter, fx oreganoblade
Tilbehør
240 g Ristet landbrød