Syltede svampe med rosa peberkorn til ost
30 min
•
Lækkert og spændende alternativ til ostebordet.
Ingredienser
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
|---|---|
|
400 g
Rensede svampe, fx champignoner, kantareller, bøgehatte og kejserhatte
|
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
|
1 spsk
Honning
|
|
|
1 tsk
Rosa peberkorn
|
|
|
3
Laurbærblade
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Brie
|
|---|
Pynt
|
Krydderurter, fx oreganoblade
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Ristet landbrød
|
|---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
692 kJ / 165 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 6,8 g |
| Fedt: | 7,3 g |
| Kulhydrat: | 18 g |