Syltede svampe med rosa peberkorn til ost
30 min
•

Lækkert og spændende alternativ til ostebordet.
Ingredienser
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
---|---|
400 g
Rensede svampe, fx champignoner, kantareller, bøgehatte og kejserhatte
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
1 spsk
Honning
|
|
1 tsk
Rosa peberkorn
|
|
3
Laurbærblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
150 g
Brie
|
---|
Pynt
Krydderurter, fx oreganoblade
|
---|
Tilbehør
240 g
Ristet landbrød
|
---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5870 kJ / 1403 kcal
Næringsindhold pr. 100g
694 kJ / 166 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 16,7 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 18 g |
Fedt: | 39,2 % | 7,4 g |
